Több bejelentés várható

2018.06.18. 14:28

ZTE FC: szerdán lesz a sajtótájékoztató

Mint korábbi cikkünkben jeleztük, a hét elején nevezhetik meg a ZTE FC-nél az új vezetőedzőt, ám a hétfői dátum szerdára módosult.

Kerkai Attila

A lejáró szerződésű labdarúgók közül Polényi Gábort (a képen jobbról, a labdával) is szeretné megtartani a ZTE FC Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Korábban jeleztük, hogy Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosa sajtótájékoztatón fogja bejelenteni a labdarúgó NB II-ben szereplő csapat új vezetőedzőjének személyét. Eredetileg hétfőre tervezték az eseményt, azonban időközben kiderült, hogy több más bejelentés is aktuálissá vált, ezért úgy döntöttek, hogy ezeket egyben közlik.

A sajtótájékoztató időpontja éppen ezért szerdára módosult. A játékosok jelenleg szabadságukat töltik, de mint megtudtuk, akikkel hosszabbítani szeretne a klub (Forgács, Króner, Polényi, Paudits) az ő válaszukat ezekben a napokban várják véglegesen. Arról, hogy maradnának, avagy sem, s vélhetően erről is szólnak majd a szerdai találkozón a klub vezetői.

A csapat a nyári felkészülését jövő hétfőn kezdi meg, s ennek során várhatóan Ausztriában is eltölt egy hetet. Az már korábban kiderült, hogy felkészülési mérkőzésen a horvát I. ligás Eszékkel is találkozik a ZTE FC.

(Kiemelt képünk: Katona Tibor/Zalai Hírlap)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában