Vezettek két góllal is, de nem sikerült nyerniük

2018.09.19. 19:07

Sok kihagyott helyzet a futsal NB II Nyugati-csoportjában

Egy-egy győzelem és vereség után a 3. fordulóban döntetlent játszottak a dél-zalai futsalosok az NB II Nyugati-csoportjában.

Khüne László

Piros mezben a kanizsai Szalai Dániel fordul kapura az újpestiek ellen Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Nagykanizsa Futsal Club– Újpesti TE 4-4 (3-2) Nagykanizsa, Zsigmondy- csarnok, 250 néző. Jv.: Hartung (Szabó P., Domokos). Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Koronczai, Pergel D., Nagy T. Csere: Szőke R. (kapus), Horváth E., Szalai D., Novák, Budai L., Szakmeiszter J. Edző: Bagó Gábor.

Piros mezben a kanizsai Szalai Dániel fordul kapura az újpestiek ellen Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A kanizsaiak és ellenfelük is taktikusan kezdte a találkozót, úgy tűnt, ezúttal nem fognak potyogni a gólok. Aztán az első játékrész felénél váratlanul szinte a gólra gól szituáció állt elő, miközben valamennyi alkalommal a hazaiak kerültek előnybe. A második félidő elején aztán a nagykanizsaiak gyorsan kétgólosra tudták növelni előnyüket, majd le is zárhatták volna a találkozót, ám sajnos kihagyták a kínálkozó lehetőségeiket. És hogy a futsal időnként a jégkorongra hasonlít, azt jelzi az is, hogy kétgólos előny pillanatok alatt el is olvadhat: az újpestiek viszsza is jöttek a meccsbe. Ezután a vendéglátók igyekeztek a maguk javára fordítani a meccs állást, eközben persze időnként a lila-fehérek is meglódultak, majd az utolsó pillanatokban Bagó Gábor legénysége vihette volna döntésre a dolgot. Nem tette, s így döntetetlennel zárult a mérkőzés.

Gólszerzők: Nagy T. (9., 21.), Novák (12.), Pergel D. (15.), illetve Cseh (11., 27.), Moskovits (13.), Boros D. (23.) Bagó Gábor: „Nagyon sok helyzetet hagytunk ki, védett a kapus vagy a kapufát találtuk el. Azon dolgozunk, hogy a lehetőségeket minél eredményesebben használjuk ki a következő mérkőzéseinken.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában