Megint jó csapatuk lehet

2018.05.23. 07:56

Sigi Koizar, Nadia Parker marad, és Horti Dóra is a ZTE NKK-ban

Sajtótájékoztatón jelentette be a ZTE NKK NB I A csoportos női kosárlabdacsapata a keretében történt változásokat. Jó hír, hogy többen is maradnak a legutóbb 4. helyen végzett együttesnél.

Kerkai Attila

Jobbról Gáspár Dávid vezetőedző a keddi sajtótájékoztatón, középen Tóth László, mellettük Balaicz Zoltán polgármester. Mindhárman remélik, hogy megint jó csapatuk lesz Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

A bajnokságot értékelő sajtótájékoztatón Tóth László ügyvezető is ezt emelte ki, kiegészítve avval, hogy a sikeres szezonnak köszönhetően nőtt a nézőszámuk, és érezhetően nagyobb figyelmet kapott együttesük. A sajtótájékoztatón jelen lévő Balaicz Zoltán polgármester szerint a városnak is fontos, hogy jól szerepelt az együttes, hiszen kevés az élvonalbeli női sportcsapat Egerszegen. Az önkormányzat abban is segíti a ZTE NKK-t, hogy szponzori tárgyalásaikat elősegíti.

Az irányító Sigi Koizar is marad
az egerszegieknél Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Gáspár Dávid vezetőedző a keretben történt változásokról számolt be. Távozik Elisabeth Pavel, Janessa Jeffery, Gorjanácz Ágnes, Vincze Virág és Liska Nikolett. Akik maradnak: Sigrid Koizar, Nadia Parker, Hegedüs-Őri Györgyi, Kovács Georgina és Gáspár- Szalay Virág. Érkezik a holland Janis Ndiba a lengyel Slezna Wroclavtól, valamint az amerikai Taneisha Harrison, ő a román ezüstérmes Szatmárnémeti együttesétől érkezik.

Jobbról Gáspár Dávid vezetőedző a keddi sajtótájékoztatón, középen Tóth László, mellettük Balaicz
Zoltán polgármester. Mindhárman remélik, hogy megint jó csapatuk lesz Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Ugyancsak a ZTE NKK-t választotta az U20- as válogatott Pusztai Petra a BEAC-tól. S nem utolsósorban Horti Dóra is a csapat tagja lesz. A 80-szoros magyar válogatott center (a férje Szabó Zsolt, a ZTE KK játékosa) térdsérülése és szülés után tér vissza a kosárlabdapályára, s a remények szerint vele még erősebb lesz a ZTE NKK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában