6 hétig nem repülhet

2018.08.14. 08:38

Mányoki Attila egy hét után haza tart

A zalai hosszútávúszó Mányoki Attilát az Ocean’s Seven utolsó, egyben legnehezebb állomásánál kilenc oroszlánmedúza csípés érte a cél előtt. A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az orvosai azt hitték nem éli túl.

Magyari Kinga

Mányoki Attila autóval haza fele tart

Attila elsőként a zaol.hu-val közölte: hétfőn este végleg elhagyhatta a Dundonaldban található Ulster Kórházat , ami Belfast mellett van. Ahogy korábban is beszámoltunk a hosszútávúszó egészségi állapotáról, így most is figyelemmel kísérjük Attila útját, aki már haza felé tart. Autóval szállítják haza, ezt a fotót kifejezetten a zaol.hu olvasóinak készítette utazás közben.

Mányoki Attila autóval haza fele tart Mallon barátjával és egyben úszása szervezőjével.

 

Attila elsőként nekünk mondta el, hogy 17 óra autóút áll mögöttük. Mallon barátja szállítja haza, hiszen a sportoló nem repülhet még hat hétig, orvosai tanácsára, akik elmondták neki, hogy további kontrollvizsgálatokra mindenképpen menjen el.

- Többen fognak az elkövetkező időszakban vizsgálni és ellenőrizi. Elsődlegesen a tüdőm és a gyomrom ellenőrzik majd.

Az úszó egészségi állapotáról, és a vele történő eseményekről továbbra is tájékoztatni fogjuk olvasóinkat. Kívánunk szerencsés utazást ! Várunk haza!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában