Nem sikerült győzni

2018.04.22. 21:10

Kihagytak egy büntetőt is az andráshidaiak

Labdarúgó NB III Nyugati-csoportjának 24. fordulójában jól játszott Fehérváron az Andráshida, s ennek egy pont lett a jutalma.

Bedő István

Jelenet a múlt heti, Zalaegerszegen lejátszott Andráshida (fehérben)–Puskás II. bajnokiról Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Videoton II.-Tarr-Andráshida 1-1 (0-0)

Székesfehérvár, 250 néző. Jv.: Gáspár.

Andráshida: Horváth M. – Horváth T.(Takács), Kalamár, Major, Nagy Z. – Marsai, Kovács L., Horváth D.(Szabó), Bíró(Fülöp) – Tóth L., Vittman. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Pápai, illetve Major (11-esből).

Az első 15 percben nekiugrott ellenfelének a hazai csapat, de a zalaiak jól védekeztek. Ezután kiegyenlített játék folyt a pályán, a vendégeknek helyzeteik is adódtak. A hazaiak egyre kevesebbet veszélyeztettek, érett a zalai gól, szünetig azonban érintetlenek maradtak a hálók.

Fordulás után sorra alakította ki helyzeteit a vendégcsapat, de a helyzetek kihasználásánál baj volt a koncentrációval. Kóbor kontra végén, a félidő közepén megszerezte a vezetést a Videoton. A zalai csapat ment előre, de egy jogos 11-est és több helyzetet is elhibázott. Az Andráshida tovább szorongatott, és a találkozó hosszabbításában ismét büntetőhöz jutott, amellyel sikerült pontot mentenie. Az első félidő kiegyenlített játéka után a második játékrészben teljesen ellenfele fölé kerekedett a zalai együttes, amely győzelmet érdemelt volna, de egy 11-est is kihagyott.

Jelenet a múlt heti, Zalaegerszegen lejátszott Andráshida (fehérben)–Puskás II. bajnokiról Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Dobos Sándor: „Győzelmet érdemeltünk volna, a második félidőben fölényben játszottunk, helyzeteink voltak, de ezek kimaradtak. Két pontot hagyott Fehérváron jól játszó csapatom.”

További eredmények: Ajka-III. Ker. TVE 5-0, Pénzügyőr-Kaposvár 0-2, Pápa- Dunaharaszti 4-2, Érd-BKV Előre 2-0, Csorna-Veszprém 1-0, Puskás II.-THSE 3-2, Gyirmót II.-Csepel 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában