Box

2018.09.21. 21:11

Jobban ment, mint tavaly a kanizsai junior ökölvívóknak

Gyöngyösön rendezték meg a junior ökölvívók országos bajnokságát, melynek 142 fős mezőnyében ott voltak a Kanizsa Box Klub sportolói is.

Khüne László

Balról: Bogdán Attila, Tóth László edző és Gelencsér Enikő Fotó: KBK

A kanizsaiak két versenyzőt indíthattak: a hölgyeknél Gelencsér Enikő 50 kg-ban léphetett szorítóba, míg a férfiaknál a 46 kg-ban Bogdán Attila képviselte a színeiket.

Balról: Bogdán Attila, Tóth László edző és Gelencsér Enikő Fotó: KBK

Enikő végül súlycsoportja második helyén zárt, a döntőben – egyelőre még – rutinosabb ellenfele ugyanis jobban érvényesült. Attila szintén dobogós lett, ő bronzérmesként zárt első országos megmérettetésén. Az eredményekkel Ormándi József, Tóth László és Varga István edzők is elégedettek lehettek.

– Bokszolóink teljesítménye dicséretes, az idei junior OB-n jobban teljesítettünk, mint egy éve, hisz akkor egy bronzérmet hoztunk haza – mondta el Tóth László, a KBK vezetőedzője. – Jövőre szeretnénk még jobban teljesíteni, és most sem állhatunk le: októberben jön a serdülők országosa, melyre a tervek szerint hét ökölvívóval utazunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában