Zalai csapatok

2018.08.17. 19:01

Harmadik forduló az NB III. Nyugati csoportjában

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának 3. fordulójában szombaton 17 órától játszik mindkét zalai csapat: a Tarr Andráshida a Komárom VSE-t fogadja, az FC Nagykanizsa a III. Ker. TVE vendége lesz.

Kühne László, Varga Andor

Dobos Sándor, az egerszegiek trénere azt mondta: a két éve kiesett, majd megyei bajnokként rögtön visszajutott vendégek ellen (akiket edzőként Bozsik Péter irányít) újabb lépést szeretne tenni csapatával.

– A szezont nyitó vereség után legutóbb nem kaptunk gólt és pontot szereztünk, most pedig szeretnénk eredményesek lenni, lőtt gól és győzelem tekintetében egyaránt – fogalmazott Dobos Sándor. – Nekünk most újra fel kell építenünk magunkat, és minden apró sikernek örülnünk kell. De nem félünk meg is dolgozni ezekért.

Az FC Nagykanizsa a fővárosban szeretné kiköszörülni a múlt heti, Ménfőcsanak elleni hazai vereség csorbáját.

– Játszó, vagyis rövid paszszokkal operáló ellenféllel találkozunk Óbudán, de ha a védekezésben nem hibázunk, elérhetünk jó eredményt – vélekedett Barna László, a zalaiak mestere. – A héten torokfájással és lázzal járó betegség jelentkezett több játékosnál. És ne feledjük: a fővárosi csapatokban mindig van potenciál, a Kerület is jó együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában