Asztalitenisz Extraliga: felsőházi rajt

2024.04.06. 16:00

A Kanizsa Sörgyár SE nem a legjobb előjelekkel készül

A hétvégén a fővárosban, a BVSC termében rendezik meg a női asztalitenisz Extraliga felsőházi rájátszásának első három fordulóját. A négyes döntőbe kerülésért küzdő, hattagú mezőnybe nagy bravúrral, az ötödik helyen verekedte be magát a Kanizsa Sörgyár SE, mely azonban nem a legjobb előjelekkel készül a szezon záró szakaszára.

Varga Andor

Radmila Tominjak az alapszakasz végén igazi húzóemberré lépett elő Kanizsán

Fotó: Szakony Attila

Sőt, a nagykanizsai együttest vezető Jakabfi Imre azt mondja: már az is nagy eredmény, hogy egyáltalán ki tudnak állni a folytatásra.

- Anyagi gondokkal küzdünk, illetve legjobb játékosunk, Vejnovic Ivana hiányozni fog a csapatból, így nem lehetnek vérmes reményeink - fogalmazott a csapatvezető. - Szombaton és vasárnap a Győr, a Budaörs és a Soltvadkert gárdáival mérkőzünk. Előbbi kettő a bajnoki címért küzd, tele válogatott játékosokkal, így ezeken a meccseken a tisztes helytállás lehet a célunk. A Soltvadkertet pedig ugyan nagy bravúrral legyőztük az alapszakasz végén, de a Pingpongozz Velünk SE reálisan erősebb csapat nálunk. Ezzel együtt mindent meg fogunk tenni, hogy esetleg újra meglepetést okozhassunk.

A sörgyári gárda már biztosan túlteljesít a szezonban, hiszen a  bentmaradást tűzték ki maguk elé tavaly nyáron.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában