A Trió Egerszeg ZTC ezúttal is jó hangulatú eseményt remél

2024.03.27. 10:00

Az idén sem marad el a Tojáskereső Verseny

Kerkai Attila

Felvételünk egy korábbi Tojáskereső Versenyen készült, amin Fehér Ferenc, a ZTC elnöke tart eligazítást a rajt előtt. Az idén is sok érdeklődőt várnak a falumúzeumba

Fotó: ZH-Archívum

A Trió Egerszeg ZTC idén is megrendezi népszerű húsvéti eseményét, a Tojáskereső Versenyt, amit hagyományosan mindig húsvéthétfőre írnak ki, így van ez ebben az évben is.

Április elsején, azaz hétfőn a helyszín a Göcseji Falumúzeum és Olajipari Múzeum lesz, a rendezők mindenkit várnak, aki egy jó hangulatú, nem is annyira verseny, mint inkább sportági bemutatón szeretne részt venni. A főszerep a gyerekeké lesz,  13 órától várják mindazokat, akik szeretnének regisztrálni. 14 órától családi tájékozódási versenyt rendeznek, természetesen játékos formában. Ezt követően sorsolást tartanak az ajándékokkal, majd 15.30-tól tojásvadászatot tartanak óvodásoknak, összesen 951 csokitojás vár majd arra, hogy megtalálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában