A védő a nyárig szerepel a Megyeri úton

2024.02.14. 18:19

Husztit kölcsönadta a ZTE FC az Újpestnek

Tartogatott még egy meglepetést a hazai labdarúgó átigazolási piac utolsó napja is és ebben a ZTE FC is érintett volt. Az egerszegiek kölcsönadták Huszti Andrást az Újpest együttesének.

Kerkai Attila

Huszti András (kékben) Újpestre került

Fotó: Szekeres Péter

Február 14. az idén nem csak Valentin-napra esett, hanem ez a dátum volt a hazai labdarúgásban az átigazolási időszak utolsó napja is. Aki azt hitte, hogy a ZTE FC együttese korábban már kimerítette minden lehetőségét a kerete kialakítására, akár tévedhetett is, mindenesetre a rutinosabb futballszeretők azért mindig úgy vannak ezzel is: bármi megtörténhet még az utolsó napon is.

Nos, a ZTE FC-vel is ez esett meg, de talán nem úgy, nem abba az irányba, mint sokan talán tippeltek volna. A ZTE FC ugyanis nem igazolt, hanem a nyárig kölcsönadta Huszti Andrást az Újpest együttesének . A védő 2022-ben érkezett a ZTE FC együtteséhez, eddig összesen 58 találkozón szerepelt a kék-fehéreknél.

A most zajló szezonban 15 találkozón jutott szóhoz Huszti András, ebből tízszer kezdőként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában