Újabb támogató csatlakozott az egerszegi dzsudósokhoz

2024.02.19. 20:00

Az egyesület vezetése munkájuk elismeréseként értékeli az újabb megállapodást

Újabb támogatói szerződés aláírását jelentették be tegnap a Zalaegerszegi Judo SE-nél. A rendezvény vendége ezúttal a 3B Hungária Kft. képviseletében Nagy Zoltán vezérigazgató volt.

Varga Andor

A támogatói szerződés aláírása után ifj. Nagysolymosi Sándor, Nagy Zoltán, Vizlendvai László, a judo egyesület tiszteletbeli elnöke, valamint Varga Zoltán

Fotó: Pezzetta Umberto

A ZJSE kertvárosi bázisán lezajlott összejövetelen Varga Zoltán, az egyesület elnöke elmondta: nagy örömükre már az ötödik helyi céggel sikerült kialakítaniuk hasonló szponzori kapcsolatot.

– Valóban nagy öröm ez, egyrészt mert úgy érezzük, hogy a város sikeres vállalkozásai értékelik azt a munkát, amit az edzőink, illetve a sportolók elvégeznek nálunk – fogalmazott az elnök. – Másrészt pedig minden forintra nagy szükségünk van, hiszen nem szeretnénk engedni a színvonalból, továbbra is biztosítani akarjuk a feltételeket a sportolóinknak. A működésünket a helyi önkormányzat támogatása alapozza meg, sokat jelent az országos szövetség segítsége és a szülők hozzájárulása is, de a szponzorok nélkül is lyukak lennének a költségvetésünkben.

Varga Zoltán elmondta még: az egyesület teljes létszáma jelenleg 100-110 között mozog, míg a versenyzői létszámuk 60 fő körül van. Az első számú egerszegi cselgáncsozó Mátéfi Gábor, aki tagja a junior magyar válogatott csapatnak, korosztályában bajnok, míg a felnőtt-ob-n legutóbb harmadik lett. A ZJSE szakmai munkáját ifj. Nagysolymosi Sándor irányítja, a kicsikkel Korpos Judit foglalkozik, a nagyobbakat Márton Tibor és Varga Zoltán edzi, míg az erőnléti tréningeket Kutai Marcell irányítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában