Zalai fiatalok is ott voltak az Operaház színpadán

2024.01.17. 15:03

Maradandó élményt jelentett a díjkiosztó

A 66. M4 Sport-Az Év sportolója gálán az Operaházban hirdették ki a tavalyi esztendő legjobbjainak választott sportolóit és az eseményen több fiatal sportoló is szerepet kapott.

Kerkai Attila
Montázsunkon balról Nella Mátyás, jobbról Takács Nóra, középen pedig Várhidi Sára, aki mellett az olaszok világbajnok játékosa, az egyik díjátadó, Fabio Cannavaro áll 
Fotó: MSÚSZ/Cseh Péter 

A Sportegyesületek Országos Szövetsége felhívására több mint 50 sportolót nevezett az egyesülete, akik a különböző kategóriák díjátadásainál segédkeztek. A sorsolás után három zalai fiatal sportoló vehetett részt a Magyar Állami Operaházban az élő gálán, ahol találkoztak a magyar sportolói élet kiválóságaival. Számukra maradandó élményt jelentett mindez és remélhetőleg sportolói pályafutásuknak is nagy lökést adhat.

Zalából tehát Bella Mátyás, a Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club atlétája, Takács Nóra, a Zalaegerszegi Judo SE judokája és Várhidi Sára, a Tungsram SE Nagykanizsa ifjú kézilabdázója lehetett az a szerencsés, aki ott volt a színpadon a nagysikerű díjkiosztón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában