Vidáman búcsúztatták az óévet

2024.01.04. 10:00

A Vadmacskák SE családi összejövetele után már az edzéseké a főszerep

A Kanizsa Diákkosárlabda Klub, valamint a Kanizsai Vadmacskák SE leány és női kosárlabdázói a Kanizsa Arénában tartották meg óévbúcsúztatójukat.

Kühne László
A Kanizsai Vadmacskák SE közössége a fiatalokkal, edzőikkel, szüleikkel az év végi közös sportnapon
Forrás: ZH

A kosarasnövendékek egyebek mellett a szülők elleni mérkőzéseikkel búcsúztatták a 2023-as esztendőt, hogy még jobb kedvvel nyithassák az újabb, 2024-es évet. 

A kosárlabdázó lányok U11-es korosztályától kezdve egészen a női NB I.-es amatőr csapatig dobták a kosarakat a szülőkkel közösen a jó hangulatú, igazán vidám délután keretében az Aréna küzdőterén, ahol volt, hogy egyszerre három pályán zajlottak folyamatosan a baráti mérkőzések. 
Hogy aztán rá néhány órára, vagy napra már az idei esztendő feladataira koncentrálhassanak – egyelőre majd a nyitó időszakban a rendszeres edzésmunkával. A női Amatőr NB I. Zöld csoportjában szereplő Kanizsai Vadmacskák SE együttese idei első találkozóját január 14-én játssza, akkor is idegenben, amikor Kecskemétre látogat majd Gábor Erzsébet csapata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában