Két csoportban 12 csapat kezdi meg a küzdelmeket

2023.12.28. 17:44

Szombaton rendezik meg a Kocsis Gábor Emléktornát

Lezárult a nevezés és megtartották a 39. Kocsis Gábor Emléktorna sorsolását, s eldőlt az is, hogy a hagyományos teremlabdarúgó-torna az idén egynapos lesz. A küzdelmeket szombaton rendezik a csesztregi Kerkai Jenő Általános Iskolában.

Kerkai Attila

szombaton ismét benépesül a csesztregi iskola tornaterme (képünk egy korábbi tornán készült), ahol a 39. Kocsis Gábor Emléktorna küzdelmei zajlanak majd

Forrás: ZH-Archívum

Az 1988-ban indult teremlabdarúgó-sorozat a térség visszatérő rendezvénye, amelyre az idén 12 csapat nevezett. A szervezők részéről Paál Sándor elmondta, az eredetileg kétnaposra tervezett tornát így szombaton rendezik meg, viszont ugyanazzal a lelkesedéssel és örömmel, hiszen a torna a csesztregi futballélet szerves része most már.

A leglényegesebb tudnivalók, vagyis a kocsis Gábor Emléktorna szombaton 8.00 órakor veszi kezdetét, a mezőnyt két 6 csapatos csoportra osztották. A csoportküzdelmek után az 1-2. helyezettek egymással találkoznak, a két győztes csapat jut a fináléba, a vesztesek pedig a bronzéremért csapnak össze. A döntő várható időpontja szombaton 17 óra.

-Nagy meglepetés nem ért bennünket, a koronavírus-járvány óta megszoktuk, hogy kevesebb együttes nevez - ezt már Paál Sándor mondta el érdeklődésünkre. - Ehhez a tornához mi ragaszkodunk, s az a szép benne, hogy ugyanazok a szabályai, ahogy annak idején, 1988-ban Kocsis Gábor ezt kitalálta. Tartozunk neki annyival, hogy halála után is továbbvisszük mindezt. Mi,  a barátai, egykori  sporttársai akkor is megrendezzük majd a viadalt, ha  csak tíz csapat nevez majd, hiszen  Gábor annyi mindent tett a csesztregi futballért és az utánpótlásért, hogy nem hagyhatjuk, hogy a sorozat megszakadjon. Amíg erőnk és egészségünk bírja, biztosan így lesz majd, s reméljük azt követően pedig reméljük, hogy gyermekeink folytatják majd.

A 39. Kocsis Gábor Emléktorna csoportbeosztása

A csoport

Galaktikusok
Royal Flöss
Cupi csárda I.
Cupi csárda II.
ÖKD
Zeg. Játékvezetők

B csoport

DPA
Jogabonito
Família
Lovászi
Szekeres Pékség
Kápolna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában