Éles meccsek, jó hangulati a csesztregi teremlabdarúgó-tornán

2023.12.31. 17:06

Az ÖKD nyerte a Kocsis Gábor Emléktornát

Az idén is megrendezték Csesztregen a Kocsis Gábor Emléktornát, melyre az idén 12 csapat adta le a nevezését. A labdarúgó emléktorna most is jó hangulatban zajlott és éles meccseket hozott.

Kerkai Attila

A győztes ÖKD együttese a kupával.

Fotó: Kopecskó János

Szombaton  gyakorlatilag reggeltől estig pattogott a labda a csesztregi Kerkai Jenő Általános Iskola  tornatermében, ahol két csoportban kezdődtek meg a küzdelmek. Késő délutánra  kialakult a csoportok sorrendje és az első két együttes jutott az elődöntőbe,. Innen a győztesek kerültek a fináléba, a vesztesek  pedig a bronzéremért  csaptak össze. 

Nos, az idén a csesztregi ÖKD együttese nyert, miután a fináléban legyőzte a Cupi Csárda I,. együttesét.  A bronzmérkőzésen a lenti Szekeres Pékség csapata  nyert, a negyedik helyen pedig a szintén lenti Jogabonito végzett. 
Különdíjak. legjobb kapus: Pető József (Cupi Csárda). Legjobb játékos: Polareczki Roland (Szekeres Pékség). Gólkirály: Őri Martin (ÖKD, 8 találattal). 
A Kocsis Gábor Emléktornát a település polgármestere, Bedó Róbert zárta be  azzal, hogy  egy év múlva újra találkoznak majd a csapatok az újabb tornán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában