A kerek évfordulón a Kanizsa Arénában a klub minden korosztálya képviseltette magát

2023.11.07. 15:30

Tornával ünnepelt a 30 éves Kanizsa DKK

A Kanizsa Diákkosárlabda Klub a mögöttünk hagyott hétvégén ünnepelte megalakulásának 30 éves évfordulóját a Kanizsa Arénában.

Kühne László

A Kanizsa DKK fiataljai az érdeklődő nézőknek bemutatókkal is készültek

Forrás: ZH

A jubileumi ünnepség alkalmából nemzetközi tornát tartottak a kosaras lányok U14-es serdülő és U12-es gyermek korosztályában. A serdülőknél a ZTE NKK, a horvát Folka Borovje Zagreb és a Kanizsa DKK, a gyermek korcsoportban pedig a Győr NKA, a Folka Borovje, valamint a KDKK vett részt a csapataival.

Nem maradhatott el természetesen a mintegy kétszáz néző előtti rendezvényen a Kanizsa Diákkosárlabda Klub előkészítő, U12-es és U14-es csapatainak kosárlabda-bemutatója sem a Kanizsai Vadmacskák SE női Amatőr NB I.-es játékosainak segítségével. A jubileumi sportesemény apropóján a KDKK-t több évtizedes, női kosárlabdázók sokaságát nevelő munkáját a nagykanizsai polgármester, Balogh László, valamint Szűcs József, a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség elnöke is méltatta.

Az U14-es serdülő tornát végül a Kanizsa DKK nyerte a zágrábiak és a ZTE NKK Zalaegerszeg előtt, míg az U12-es gyermek korcsoportos versengést a Győr NKA zárta az élen, megelőzve a Folka Borovje Zagreb és a KDKK együttesét. A résztvevő csapatok az ünnepelt klub, valamint a tornának otthont adó Kanizsa Aréna ajándékait vehették át a szervezőktől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában