Szoros partik az asztalok mellett

2023.11.28. 14:51

Kanizsai siker, egerszegi döntetlen a sakkcsapat NB I-ben

Nem minden osztályban rendeznek bajnoki hétvégét a sakkozóknál, de az NB I-ben a mostani éppen az volt. A Charousek-csoportban a Tuxera Aquaprofit NSK II szoros meccsen nyert idegenben, míg a Z. Csuti-Hydrocomp SK hazai asztalok mellett ért el döntetlen.

Kerkai Attila

Pogány Zsombor, a Z. Csuti-Hydrocomp SK játékosa egy nagyon kemény és hosszú partit nyert meg

Fotó: Pezzetta Umberto

SZ-A STE–Tuxera Aquaprofit NSK II 5,5-6,5
Szentgotthárd.
A Tuxera Aquaprofit NSK II pontszerzői. Győzött: Horváth Cs. Demeter, Beznicza M. Döntetlent játszottak: ifj. Galyas, Bodó, Krutti, Hardicsay, Sipos, Haselbach, Beznicza L.
A szentgotthárdiak továbbra is asztalok mellé ültetnek légiósokat, így volt ez a kanizsaiak elleni találkozón is. Beznicza Mira győzelme nagyon sokat jelentett és szoros csatában kanizsai győzelem született.

Z. Csuti-Hydrocomp SK–Biatorbágy II 6-6
Zalaegerszeg.
A Z. Csuti-Hydrocomp SK pontszerzői. Győztek: Horváth Á., Pogány Zs. Döntetlent játszottak: Mészáros, Horváth T., Csiszár Z., Dobos, Schrőter, Horváth S., Farkas Böröcz.
Miután nem rendeztek fordulót a szuperligában, a biatorbágyiak az első csapatukból is tudtak asztalhoz ültetni játékost, de nem csak ezen múlt a Csuti SK győzelme. Egyenlő erők küzdelmében az egerszegiek az utolsó táblák egyikén nyert állás után remiztek. Horváth Ádám fiatal, feltörekvő ellenfelét győzte le, Pogány Zsombor pedig egy nagyon hosszú és kiélezett partit nyert meg.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában