A Nagy Miklós Emlékversenyt is megrendezték 

2023.10.19. 12:00

A fiatalok is tatamira léptek

A felnőttek országos bajnoksága mellett egy másik judoverseny is része volt a legutóbbi zalai sporthétvégének, hiszen az egerszegi Mindszenty Sportközpontban rendezték meg a Nagy Miklós Emlékversenyt. A regionális rangsorversenyen 20 egyesület 213 Diák (A, B, C, D) és serdülő korosztályú judósa mérte össze a tudását.

Kerkai Attila

A felnőttek után a fiatalok vették birtokba a Mindszety Sportközpontban a tatamit

Fotó: A szerző

A seregszemlén természetesen a zalai klubok is nagy számú indulóval képviseltették magukat, a rendező Zalaegerszegi Judo SE például 19 versenyzővel. A legeredményesebb (technikásabb) zalaegerszegi versenyző címet a fiúknél Sőtér Hunor, a lányoknál Takács Nóra nyerték. A Zalaegerszegi Judo SE csapatban az első helyen végzett, megelőzve a Kaposvárt és a PVSK-t.

A Zalaegerszegi Judo SE fiataljainak jobb helyezései. Diák D. Ezüstérmes: Takács Maja, Sallai Kitán. Bronzérem: Molnar Vince. Diák C. Aranyérem: 1.Hencz Magor. Ezüstérem: Pallós Regő. Bronzérem: Takács Anna, Gyökeres Emília. Diák B. Bronzérem: Bálint Ádám. Diák A. Aranyérem: Hencz Hunor, Horváth Márk, Verebi Ádám. Ezüstérem: Sőtér Sára. Bronzérem: Bános Lili, Sallai Botond. Serdülők. Aranyérem: Sőtér Hunor, Verebi Ákos, Takács Nóra. Bronzérem: Gyökeres Bertalan, Nyakas Bálint. Edzők: ifj. Nagysolymosi Sándor, Varga Zoltán, Korpos Judith, Márton Tibor.

A Nagykanizsai Judo Klub-Röntgen Kanizsa eredményei. Aranyérmes: Faragó Bence, Kustán Levente, Szabó Villő, Szekszárdi Nóra, Tóth-Bősze Bence, Nagy Noel. Ezüstérmes: Kele Marcell, Tamás Norina. Bronzérmes: Bali Veronika, Kiss-Plánder Zétény, Nagy Ármin, Novák Bence. Edzők: Hóbár-Horváth Edina és Hóbár Péter.

Az NTE 1866 fiataljainak eredményei. Diák C. Ezüstérem: Németh Noémi. Diák A. Aranyérem: Varga Gellért. Serdülők. Aranyérem: Orbán Noémi. Bronzérem: Gál Márk. Edzők: Mester Józsefné és Mester Marcell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában