A cseh Brno helyett az osztrák Fürstenfeld a torna szereplője

2023.09.14. 12:00

Változás a pénteken kezdődő 54. Göcsej Kupa programjában

Változott a pénteken kezdődő 54. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupa programja és mezőnyének az összetétele is. Mint megtudtuk, a cseh Basket Brno együttesében betegségek akadnak, így a cseh klub jelezte, nem tud Zalaegerszegre utazni, helyette az osztrák Fürstenfeld lesz a mezőny negyedik tagja.

Kerkai Attila

Forrás: Illusztáció: pexels.com

Csütörtökön  gyorsan kellett dönteni, hiszen nem sok idő állt rendelkezésre, a legrosszabb esetben  három csapatos lett volna a torna. Köszönhetően a Göcsej Kupa szervezőinek és az osztrák Fürstenfeld Panthers rugalmasságának, az eredeti tervek szerint lesz megrendezve a torna, igaz, a programban lesz változás.

Ami például a Zalakerámia ZTE KK csapatát is érinti, hiszen az egerszegiek eredetileg pénteken 18 órától a Sopronnal játszottak volna, viszont az új helyzet miatt a Fürstenfeld lesz az ellenfelük. A másik találkozón pénteken 16 órától Egis Körmend- Sopron mérkőzést rendeznek.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában