Több száz fiatal fejlődését is szolgálja ez

2023.09.08. 14:45

Folytatódik az együttműködés a ZTE KK és a Zala-Müllex között

A Zalakerámia ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabda csapata újabb támogatói szerződést kötött, de a a pénteki sajtótájékoztatóval egybekötött bejelentéskor elhangzott az is: ez a kapcsolat már évekre visszamenőleg tart.

Kerkai Attila

Török Róbert és Bauer Arnold a megállapodás aláírása után

Forrás: ZTE KK

A Zala-Müllex Kft. ugyanis a férfi kosárlabdázókat korábban is támogatta, és  Bauer Arnold a  régió egyik vezető hulladékgazdálkodási és környezetvédelmi vállalatának ügyvezető igazgatója azt emelte ki, hogy egy régi, tradicionális klubbal sikerült újra megállapodniuk. Azt is kihangsúlyozta, ahogy a sportban, úgy a mindennapi életben, a cégek működésében is fontos a sikerek eléréséhez a kitartás és a munkához való  szenvedélyes hozzáállás.

- A klubra és cégünkre egyaránt jellemző a professzionális, a megbízható és eredményorientált munka, az újabb és újabb célok kitűzése. Ahogy a Zala-Müllex Kft. küldetése partnereinek lehető legmagasabb szintű kiszolgálása, úgy a kosárlabdaklub célja is az, hogy teljesítményével folyamatosan rászolgáljon a szurkolók és a közvélemény bizalmára” – nyilatkozta Bauer Arnold, a Zala-Müllex Kft. ügyvezető igazgatója.

Török Róbert, a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetője elmondta, a Zala Müllex  logója a csapat mezére is rákerült, de mint mondta, a klub  számára is fontos egy ilyen megállapodás. Példaként említette, hogy a ZTE KK-nál is több száz gyerek és fiatal sportol és az ő fejlődésüket is szolgálják az ilyen megállapodások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában