Előzetesen 200-250 nevezéssel lehet számolni

2023.08.26. 16:30

Kedden kezdődik a 47. Lénárt László szenior tenisz emlékverseny

Minden adott a városban az augusztus 29. és szeptember 3. között megrendezésre kerülő 47. Lénárt László szenior teniszverseny sikeréhez.

Góth Imre

Forrás: Illusztráció / Koncz Márton

Magyarország kiemelt versenyét a Szenior Tenisz Szövetség rendezi a hagyományoknak megfelelően a Helikon Tenisz Club 1957-ben épült négy pályáján, a közelmúltban átadott Helikon Tenisz Centrum hat pályáján, valamint a SUN TC Ady úti bázisán. Az új létesítmény napokban tartott átadási ünnepségén egyeztette a teendőket az ITF MT700-as besorolású versennyel kapcsolatban Manninger Jenő, Keszthely polgármestere, Bibók Tamás versenyigazgató, Csere András, a Hotel Helikon ügyvezető-igazgatója és Horváth Imre, a Helikon TC elnöke. Mint megtudtuk, a város felkészült és a pályáknál is minden adott a nagy múltú, kiemelt verseny megrendezéséhez. Előzetesen 200-250 nevezéssel lehet számolni a világ különböző országaiból. A 30 pluszos korosztályú férfiak és nők egyéni, páros és vegyes páros számokban küzdenek majd az értékes pontokért és díjakért keddtől vasárnapig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában