Korosztályos viadal

2023.07.11. 17:38

Két elsőség is jutott a ZTE TK teniszezőinek

Korosztályos viadalon álltak rajthoz a ZTE Tenisz Klub fiataljai, akik a szombathelyi rendezésű Asbóth József és Bujtor Margit Emlékversenyen vettek részt.

Kerkai Attila

Jobbra a győztes Koós Katinka, mellette klubtársa, a 2. helyezett Németh Nóra

Forrás: ZH

Az egerszegi fiatalok jól szerepeltek a vasi vármegyeszékhelyen, hiszen két elsőséget és több dobogós helyezést is elértek. Nézzük is, miként sikerült számukra ez a viadal. 

Guitprecht Dávid
Forrás: ZH

Az F14-es korosztályban, azaz a 14 éves fiúknál Guit­precht Dávid megnyerte a tornát, miután a döntőben 7:5, 6:4-re legyőzte Bányai Zalánt (PVTC). Az L14-es korosztályban pedig a ZTE TK két versenyzője döntött a győzelemről, hiszen Koós Katinka és Németh Nóra vívta a finálét, amelyet végül Koós nyert meg 6:3, 7:5-re. Németh Nóra a 16 éveseknél is indult, a magasabb korosztályban a harmadik helyen végzett. Az L18-as kategóriában szintén volt egerszegi finalista Ritecz Panna személyében, aki végül kikapott (6:1, 6:1) Ruzsinszky Hannától (MTK), így a második helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában