Sport

2023.07.13. 13:15

Kanizsai döntetlen a Haladás ellen (videó)

Szerda este az NB II-es Szombathelyi Haladás volt az FC Nagykanizsa vendége. A harmadik vonal rajtjára készülő hazaiak önbizalomnövelő döntetlent értek el a nagy melegben.

Varga Andor

Szilágyi Adrián helyzetben a szerdai meccsen

Fotó: Szakony Attila

FC Nagykanizsa–Szombathelyi Haladás 2-2 (1-2)
FCN: Haála – Kovalovszki, Szanyi, Bencze, Szabó – Godzsajev – Szilágyi, Kondor – János, Fehér, Szökrönyös D. Cserék: Kálovits – Varga D., Kovács B., Kálmán, Sági, Horváth K., Lőrincz, Szinay, Üst, Kolman, Leidl. Edző: Gombos Zsolt.
A hazai gólszerzők: Szökrönyös, Kovalovszki.

A felkészülés újabb fontos állomásának első félideje a sok hosszú és pontos passzal operáló vendégeknek sikerült jobban, többek közt azért is, mert a hazai csapat tagjai között ebben az időszakban nem volt elég hatékony a kommunikáció. A vasi fölény azonban csak egygólos különségben mutatkozott meg, sőt, a helyzetek alapján akár döntetlen is lehetett volna a félidei állás.

Fordulás után a Kanizsa rendezte sorait, a hajráig kiegyenlített volt a játék, melynek során a házigazda ki is egyenlített. Az utolsó percek ismét a győztes gólért hajtó Haladás fölényével teltek, de a zalaiak megóvták kapujukat az újabb találattól.

Gombos Zsolt: „Ilyenkor az eredmény másodlagos, de azért erre a 2-2-re büszkék lehetünk. Az idő jelentős részében a játékunkkal sem volt gond, különösen annak fényében nem, hogy némely labdarúgónkat most láttam először meccskörülmények között.”

A Kanizsa legközelebb szombaton 10.30-kor játszik előkészületi meccset, amikor a Zalalövő gárdáját fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában