Helyi sport

2023.07.27. 22:43

Edzői nyilatkozatok az NK Osijek - ZTE FC találkozó után

Kerkai Attila

Boér Gábor

Fotó: Pezzetta Umberto

Boér Gábor: - Nehéz összefoglalni a mai mérkőzést, mert sok történés volt. Csapatom megilletődötten kezdett, az első tizenöt percben elkövettünk olyan hibákat, ami az ellenfelet segítette. Itt kijött az, hogy együttesemben sokan most játszották az első  nemzetközi mérkőzésüket. Ez kihatott az első félidőre. A másodikban viszont azt gondolom, hogy teljesen kiegyenlített mérkőzést vívtunk. Nem volt benne, hogy gólt kapjunk, de végül nem sikerült  megúsznunk. Összességében viszont büszke vagyok az együttesre. Az, hogy a gólnál ki  hibázott, ez még friss számomra. Nem néztem még vissza a felvételt, hogy erre most hirtelenjében válaszolni tudjak. Az öltözőben viszont azt mondtam, hogy nem akarok lógó orrú játékosokat látni. Három nap múlva nagyon fontos mérkőzés vár ránk, a bajnoki nyitányon, ez is fontos és erre kell  most előbb készülnünk.

Stjepan Tomas: -  Nem lepett meg a ZTE semmivel, mert tudjuk, hogy jó csapattal állunk szemben. Ismerjük a magyar futballt, hogy vannak jó csapataik. Az egygólos előny biztos, hogy nem lesz elég  a továbbjutáshoz, nincsenek illúzióink, hogy ez az egygólos előny elég lesz.  Hittünk a győzelemben, de biztos, hogy más lett volna az összecsapás, ha az első félidőben a két nagy helyzet bemegy. De megmutattuk, hogy erős csapatunk van, amely  meg tudja oldani a helyzetet és végül sikerült ez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában