Ha nyár, akkor tábor

2023.07.10. 09:30

A karatésok sem unatkoztak az elmúlt hetekben

A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület a nyári szünet alatt is aktívan részt vesz a fiatalok oktatásában, nevelésében – tájékoztatta lapunkat Molnár Tamás, a ZSKE elnöke.

Mozsár Eszter

Az alsóerdei élményparkot is meglátogatták

Forrás: ZSKE

Mint mondta, az edzéshez a lehetőségeket a nyári szünet alatt is biztosítja az egyesület a tanulni, sportolni vágyóknak, így az elmúlt két hétben napközis tábor kereteiben foglalkoztak a karate sport iránt érdeklődő fiatalokkal. A kemény edzések mellett az elméleti képzés is nagy hangsúlyt kapott, valamint sok biciklis és gyalog túrával tették még színesebbé a tábort a szervezők. A túrákon Alsóerdő és a Gébárti tó szépségeivel, város nevezetességeivel is megismerkedhettek a résztvevők.

Gyakran kerékpároztak a városban, itt a Gébárti-tó partján a csapat. Jobbra Molnár Tamás és Molnárné Grósinger Adrienn
Forrás: ZSKE

Ezeken a programokon családias volt a hangulat, ám már készülnek az augusztusi táborra, ahol ötven fő részvételével folyik majd az oktatás és a felkészülés a szeptemberi versenyekre, mondta Molnár Tamás.

Kulturális kikapcsolódás a kézművesek házában
Forrás: ZSKE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában