Eredmények

2023.06.20. 13:36

NTE: veterán és egyetemista kardozók sikerei

Az NTE 1866 kardozói közül Csalló Zoltán és Dani Diána vett részt a Gödöllőn megrendezett veteránválogatón, előbbi a férfiaknál a harmadik, utóbbi pedig a női mezőnyben a második helyen zárt.

Kühne László

Csalló Zoltán és Dani Diána a veterán ob-n

Forrás: NTE

Voltak dél-zalai vonatkozásai a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságnak is, a vasutas klubban nevelkedett, de már felsőoktatási intézményeik színeiben versenyző kardozók jóvoltából. A nőknél Flumbort Sára (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) a harmadik, Fata Nóra (Pécsi Tudományegyetem) az ötödik, míg Sánta Fanni (Pécsi Tudományegyetem) a hetedik helyen zárt. Férfi kardban szintén három kanizsai nevelés lépett pástra: a még a Bp. Honvédban is aktív Horváth Gergő (Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem) győzött, Zadravecz Máté (Semmelweis Egyetem) a kilencedik helyen végzett, míg Kiss Gergely (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) a 12. helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában