3 ország, 3 verseny

2023.06.13. 09:00

Hazai és nemzetközi versenyeken a ZKSE kerékpárosai

Egy hétvége alatt három országban és három versenyen szerepeltek eredményesen a Green Zone-ZKSE kerékpárosai.

Varga Andor

Szlovéniában készült csapatképen Ádám Gabriella, Szücs Bori, Bruchner Máté, Nemes Ferdinánd, Forgács Patrik, Kálmán Dániel, Endrédi Máté, Bruchner Regina és Czenki Tamás

Forrás: ZKSE

Az első verseny miatt a csehországi Zadovba kellett utazni, ahol a mountain bike-osok nemzeti kupasorozatának következő versenyét rendezték meg. Itt már nem először állt rajthoz az egerszegiek válogatottja, Bruchner Regina, aki újra nagyszerűen szerepelt, hiszen az U19-es nők nemzetközi mezőnyében a 8. helyet sikerült megkaparintania.
A gyors és megterhelő biciklizés után pedig hasonló utazás következett számára, hiszen másnap a szlovéniai Kamnikban csatlakozott klubtársaihoz, egy újabb nemzetközi viadalon. A ZKSE eredményei. Fiúk, U13: 4. Bruchner Máté. U15: 26. Nemes Ferdinánd. U17: 12. Kálmán Dániel Ákos, 22. Forgács Patrik. U19: 8. Endrédi Máté. Lányok, U15: 3. Szücs Borbála, 5. Ádám Gabriella Sarolta. U19: 3. Bruchner Regina.
Közben a ZKSE egy kisebb küldöttséggel képviseltette magát Görömbölyön is, ahol a Borsod MTK Bajnoka elnevezésű sorozat 2. fordulóját rendezték meg. Itt a legfiatalabbak (U9) közt Káldi Zalán a 8. helyen érkezett célba, míg a Master2 (50 év alatt) korosztályi kategóriában Gubancsik Péter a 10., Káldi Tamás pedig a 12. helyen zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában