Siker

2023.05.15. 19:30

Nemzetközi szinkronkorcsolya versenyen járt a Ice Stars Egyesület

A zalaegerszegi Ice Stars Egyesület sportolóinak felkészítői nemrégiben tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy nemzetközi szinkronkorcsolya versenyen vettek részt február végén. A sportolók két kategóriában indultak a Budapesten megrendezett UTE Synchro Cup versenyen, írta Bodnár Erika és Rajzó Ildikó, a két szakmai edző.

Arany Horváth Zsuzsa

Fotó: Király Péter

A 18 magyar csapat mellett szerb, lengyel, osztrák és holland csapatok is szerepeltek. A versenyt szervező budapesti UTE Club zökkenőmentesen bonyolította le a programokat. Mindkét zalaegerszegi csapat számára örömteli, hogy meg tudták mutatni tudásukat egy nemzetközi versenyen, ahol izgalmas, táncos koreográfiával kápráztatták el a közönséget. A 11 év alatti korcsolyázók Pre-Juvenile kategóriában második helyezést, míg a 11 éven felüli korcsolyázók Mixed Age kategóriában negyedik helyezést értek el. Ezúton mondanak köszönetet a zalaegerszegi Jégarénának és a Zalai Titánok Jégkorong Klubnak, a versenyt élőben közvetítették a zalaegerszegi jégcsarnok kivetítőjén – így a közönségkorcsolyázók együtt szurkolhattak és együtt élhették át a verseny izgalmait a Budapestre utazó szurkolótáborral. A 2024-es versenyszezonban az Országos Bajnokságon mindkét kategóriában dobogón szeretnének állni az Ice Stars Egyesület korcsolyázói, ezért már áprilisban megkezdték az intenzív felkészülést balettórákkal és erőnléti edzésekkel. Nyáron több edzőtábort szerveznek, ahol görkorcsolya-órákkal egészül ki az edzésterv.

Fotó: Király Péter

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában