Tungsram-sportcsarnok

2023.04.01. 08:00

A kézilabda sportág alapjait szélesítenék a megállapodással

„A nagykanizsai kézilabda minőségi fejlesztése” projekt keretében írtak alá a résztvevő felek egymás közötti megállapodást a Tungsram-sportcsarnokban.

Kühne László

A Tungsram SE Nagykanizsa, a Pannon Egyetem, valamint a Pannon Egyetemért Alapítvány által szervezett, témájában a sportot, azon belül is a nagykanizsai kézilabdát a fókuszába helyező eseményen a Tungsram SE Nagykanizsa részéről Farkas Tibor elnök, a Pannon Egyetemtől az intézmény rektora, Dr. Gelencsér András és a Veszprémi Egyetemi Sport Club vezetéséből Szokolik Gergely ügyvezető részletezték, mi is lehet az alapja együttműködésüknek. A résztvevők hangsúlyozták, mik azok az irányok, melyek kiaknázásra várhatnak még a Nagykanizsán is markánsan jelenlévő felsőoktatási intézmény, valamint a helyi kézilabda közös munkája során. Mindezekhez például sportszakmai tapasztalatokat a veszprémi sportegyesület kínálhat, a nagykanizsai egyetemi központ, valamint a Tungsram SE pedig mindehhez a hallgatói, tanulói „humánerőforrását” nyújthatja, mellyel a sportág felépítménye, hátországa a dél-zalai városban még biztosabb lábakra kerülhet.

Fotó: Szakony Attila

A Tungsram SE Nagykanizsa, a Pannon Egyetem, valamint a Pannon Egyetemért Alapítvány által szervezett, témájában a sportot, azon belül is a nagykanizsai kézilabdát a fókuszába helyező eseményen a Tungsram SE Nagykanizsa részéről Farkas Tibor elnök, a Pannon Egyetemtől az intézmény rektora, Dr. Gelencsér András és a Veszprémi Egyetemi Sport Club vezetéséből Szokolik Gergely ügyvezető részletezték, mi is lehet az alapja együttműködésüknek.
A résztvevők hangsúlyozták, mik azok az irányok, melyek kiaknázásra várhatnak még a Nagykanizsán is markánsan jelenlévő felsőoktatási intézmény, valamint a helyi kézilabda közös munkája során. 
Mindezekhez például sportszakmai tapasztalatokat a veszprémi sportegyesület kínálhat, a nagykanizsai egyetemi központ, valamint a Tungsram SE pedig mindehhez a hallgatói, tanulói „humánerőforrását” nyújthatja, mellyel a sportág felépítménye, hátországa a dél-zalai városban még biztosabb lábakra kerülhet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában