Labdarúgás

2023.03.24. 18:33

Az NB III-ban nincs szünet, a zalai csapatok közül csak a ZTE II játszik itthon

A labdarúgó NB III a válogatott szünetben sem pihen, a Nyugati csoportban vasárnap a 27. forduló következik.

Varga Andor

A Kanizsa (pirosban János) Zsámbékra látogat

Forrás: Archív / Szakony Attila

Az érintett zalai csapatok közül ezúttal csak a ZTE FC II játszik hazai pályán, mely az aréna mögött a Bicskei TC-t fogadja 13 órás kezdéssel. Az egerszegiek formája felfelé ível, hiszen utóbbi négy meccsükből hármat megnyertek, holnapi ellenfelük pedig, bár hetedik a tabellán, de idei két idegenbeli fellépése alkalmával csak egy pontot szerzett (0-0 Komáromban).

A kiesés ellen küzdő Technoroll-Teskánd KSE dolga nem egyszerű, hiszen a csapat 11 órakor Felcsúton kezd, a dobogóra hajtó Puskás AFC II. pályáján. Tetézi a bajokat, hogy az NB I-es szünetben a hazaiak könnyebben nyúlhatnak visszajátszókhoz…

Felcsúton nemrég kikapott a dobogó harmadik fokát elfoglaló FC Nagykanizsa is, melyre a múlt heti, Kelen SC elleni hazai győzelem után nem vár teljesíthetetlen fel­adat: 16 órától az utolsó előtti helyet elfoglaló Zsámbéki SK vendége lesz Gombos Zsolt együttese. Az ellenfél tavaly október óta nem nyert hazai pályán, intő jel lehet viszont, hogy két hete Kelenföldről elvitte a pontokat (2-3).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában