A Torcida Lendva győzött

2023.02.24. 20:17

Huszadszor rendezték meg az Öreg Gólyák futballkupát

Huszadik alkalommal rendezték meg nemrég a fürdővárosban a népszerű Öreg Gólyák teremlabdarúgó-tornát.

Kerkai Attila

Forrás: Veol.hu

Az ország több szegletéből és a határon túlról érkezett csapatok viadalán a legjobb négy közé nem jutott be zalai csapat, pedig a mezőnyt elsősorban helyi együttesek alkották. A címvédő Monéta 2002 Kft. Hévíz csapatát például a középdöntőben a későbbi bronz- érmes M-CAR Bérautó Kaposvár 2-0 ra verte. 
Az elődöntők során az M-CAR Kaposvár 1-1-es végeredmény után hetesekkel 3-2-es különbséggel kikapott a Torcida Lendva csapatától, míg a Jeges FC Tököl együttese 4-0s győzelmet aratott a Palatinus Szombathely ellen. 

A torna bronzmérkőzésén, a rendes játékidőben az M-CAR Bérautó Kaposvár csapata könnyed győzelemmel verte a 4-0-ra a Palatinus Szombathelyt. A döntőben a rendes játékidőben nem született gól, a Torcida Lendva és a Jeges FC csapatai között, így hétméteresek döntöttek (3-1) a Lendva javára. Vagyis, a 20. Öreg Gólyák Öregfiúk Labdarúgótorna idei trófeája Szlovéniába került. 

A hévízi torna végeredménye: 1. Torcida Lendva, 2. Jeges FC Tököl, 3. M-CAR Bérautó Kaposvár, 4. Palatinus Szombathely. 

Különdíjak. Gólkirály: Steiner Zsolt (Palatinus Szombathely, 4 gól). Legjobb kapus: Jurkovics István (M-CAR Bérautó Kaposvár). Legjobb mezőnyjátékos: Halász Ferenc (Jeges FC Tököl). 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában