Judo

2023.02.03. 08:30

Érem és több pontszerző hely

Tatán léptek tatamira a zalai cselgáncsozók, az ifjúsági korosztály számára rendezett Országos Rangsorversenyen (ORV). Az eseményen a Zalaegerszegi Judo SE és az NTE 1866, valamint a Nagykanizsa Judo Klub-Röntgen Kanizsa versenyzői vettek részt vármegyénkből.

Kerkai Attila

A viadalra 63 egyesület 274 judokája adta le nevezését, a ZJSE pedig nyolc sportolóval képviseltette magát. Az egerszegiek soraiban négy ukrán fiatal is szerepelt, akik jelenleg a vármegyeszékhelyi klubban készülnek. Az egyesület egy érmet szerzett Volner Panna révén: a –40 kg-ban indult versenyzője harmadikként zárt. 

A ZJSE eredményei. –40 kg: 3. Volner Panna. –42 kg: 7. Gyökeres Bertalan. –46 kg: 5. Boganov Maxim. 

Nyakas Bálint, Simon Márk, Milyasanov Edem, Bezhan Artyom, Ilya Bulgakov helyezetlenül zárták a versenyt. Edzők: ifj. Nagysolymosi Sándor, Varga Zoltán, Korpos Judith, Márton Tibor, Volner Andrea.

Volner Panna és edzője, ifj. Nagysolymosi Sándor
Forrás: ZH

A Nagykanizsai Judo Klub-Röntgen Kanizsa eredményei. –40 kg: 5. Pirbus-Gróf Nóra. –70 kg: 5. Garai Emese. –90 kg: 7. Garai Nimród. Edzők: Hóbár Péter és Hóbár-Horváth Edina. 

Az NTE 1866 eredménye. +90 kg: 5. Nagy Adrián Vajk. Edzők: Mester Józsefné és Mester Marcell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában