Csoportmérkőzéssel indul

2023.01.27. 15:30

Újra megrendezik az emléktornát Csesztregen

Idén február 11-12-én (szombaton és vasárnap) két év kihagyás után újra megrendezik a településen a Kocsis Gábor labdarúgó emléktornát, immár 14. alkalommal.

Korosa Titanilla

Forrás: pixabay.com

A szervezők tájékoztatása szerint idén 34 éve, hogy Kocsis Gábor szervezésében először megtartották a teremlabdarúgó tornát. A főszervező halálát követően is minden évben megrendezték a sporteseményt, kivéve a koronavírus-járvány alatt az utóbbi két évben. Az amatőr tornán a kezdetek óta ugyanazon szabályok érvényesek, a csapattagok közt két, a megyei első osztályban játszó játékos foglalhat helyet. A korábbi tapasztalatok alapján a focitornára lealább 20 csapatot várnak, nemcsak a környékről, hanem Vas vármegyéből és Szlovéniából is érkeztek az előzőekben együttesek, így bíznak benne, hogy most is így lesz. Már vannak jelentkezők, de többségében az utolsó napokban adják le a csapatok a nevezést. Ezt megtehetik február 9-ig, csütörtökig, a sorsolást ezen a napon tartják a Lentiben a Paál Étteremben. 

A teremlabdarúgó torna helyszíne a csesztregi Kerkai Jenő Általános Iskola tornaterme, a program 9 órakor kezdődik. A megnyitón Bedő Róbert, a község polgármestere is köszönti a csapatokat, majd az emlékezők megkoszorúzzák Kocsis Gábor sírját. 

A játék a csoportmérkőzéssel indul, majd a helyosztókat követően vasárnap várhatóan 17 óra körül tartják meg az eredményhirdetést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában