Jégkorong

2023.01.14. 19:30

Továbbra is veretlenek az Egerszegi Titánok

Az OB III-as jégkorong-bajnokságban az idei első mérkőzését hazai jégen játszotta az Egerszegi Titánok csapata. Az ellenfél a várpalotai Lizards együttese volt. A sereghajtó másfél harmadik jól tartotta magát, majd kiszakadt a gólzsák és magabiztosan nyertek az egerszegiek.

Jóna István

De Paoli Valerio lő kapura

Fotó: Jóna István

Egerszegi Titánok–Lizards 15:3 (2:2, 6:1, 7:0)
Zalaegerszeg Jégaréna, OB III. bajnokság, Jv: Molnár, Koós
Egerszegi Titánok: Sipos (Galambos) – De Paoli, Geosits, Simon, Szabó, Zelevics (első sor), Maslac, Wéhli, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Kéner, Szalontai, Barcsik, Barna, Somogyi (harmadik), Göncz. Játékosedző: Simon Alfonz
Gólszerzők: De Paoli, Simon, Szabó, Zelevics, Ambrus (3), Bosnyák, Csata (3), Barcsik, Barna (2), Somogyi, ill, Túri (2), Babócsai

A találkozó elején komótosan kezdett a nyugati csoport éllovasa, talán az idegenbeli 16-0-s első összecsapásukból kiindulva. Az 5. percben meglepetésre vezetést szereztek a nagy lelkesedéssel küzdő vendégek. A harmad felénél két perc alatt fordítottak az egerszegiek, de nem tudták növelni az előnyüket és kiegyenlített a Lizards. A második harmad elején két gyors góllal került újra előnybe a házigazda, de egy remek átlövésből szerzett találattal még szorossá tudták tenni a meccset a vendégek. Nagyobb sebességre kapcsoltak a Titánok és ezt már nem tudták tartani a várpalotai fiatalok. Az egerszegiek szebbnél szebb találatokat szerezve meg sem álltak 15-ig és magabiztossá tették a sikerüket.

Geosits Levente a védők gyűrűjében
Fotós: Jóna István

Az Egerszegi Titánok együttese negyedik mérkőzését is megnyerte és továbbra is vezeti a nyugati csoportot. A csoportküzdelmekben még kettő idegenbeli összecsapás vár a fiúkra. Az esélyük megvan arra, hogy az elődöntőt jelentő első két hely valamelyikén végezzenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában