Szuperliga

2023.01.14. 15:06

Lényegében már nem hibázhatnak a kanizsai sakkozók

A sakk Szuperliga előrehozott hetedik fordulójának párosításait rendezik vasárnap, s a versenynapon a címvédő Tuxera Aquaprofit Nagykanizsai SK csapata 10 órától a Halis-könyvtárban az MTK Budapestet fogadja.

Kühne László

Fotó: Illusztráció / Pixabay

A tizennégyszeres bajnok kanizsaiaknak az esztendő kimondottan nemes feladatot tartogat, hiszen jelenleg az ötödik helyen állnak, igaz, a listavezető Atomerőmű és a Haladás egy-egy meccsel már többet tudhat a háta mögött. Ugyanakkor ahogyan Nádasi Tamás, a nagykanizsai klub elnöke fogalmazott, az előző év első három fordulója után lényegében innentől minden találkozójukból a legtöbbet kell kihozniuk.

– Akárhogy is szerepel az MTK, nekünk mindenképpen nagy arányú győzelem az elsődleges vasárnap – mondta el Nádasi. – Azt is tudjuk viszont, hogy nagyon kemény meccs elébe nézünk, a fővárosiak hiába nyolcadikok, biztosan komoly erőbedobásra kényszerítenek majd minket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában