NB II

2023.01.24. 16:00

Korán érkeztek, biztosan győztek az UTE futsalosai

A futsal NB II Nyugati csoportjának – a találkozót követő jó másfél óráig - listavezetője, az Újpesti TE látogatott Kanizsára, a szintén a felsőházba lépdelő Nagykanizsai Futsal Club vendégeként.

Kühne László

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Nagykanizsai Futsal Club – Újpesti TE 5-11 (2-5)

Nagykanizsa, 250 néző. Jv.: Héra.

NFC: Szőke R. - Schuller, Szőke Á., Novák, Millei. Csere: Szabó Á. (kapus), Kollár, Füzesi, Horváth E., Fujsz R., Szakmeiszter J., Daróczi, Takács D.

A lilák semmit nem bíztak a véletlenre, hiszen már órákkal korábban megérkeztek a Kanizsa Arénába, ahol a mérkőzés első félidejének kezdeti percei változatos részeredményeket tartogattak. Millei Bálint duplája után viszont beindult a fővárosi henger, hiszen nem csupán fordítottak a szünetig, de a második félidőben is termelték a gólokat becsülettel az újpestiek. Ennek lett a vége a házigazdák szempontjából az 5-11-es végeredmény, ugyanakkor a tabella hatodik helyén álló NFC-nek még öt fordulója van arra, hogy megtartsa, illetve bebiztosítsa helyét az első hat között.

G.: Millei (9., 13., 39.), Fujsz R. (36.), Szőke Á. (40.), illetve Sztraka (6., 14., 23.), Csernay (17., 19., 35.), Czerman (19., 26.), Szedmák (25., 28.), Sztojanovits (29.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában