Kosárlabda

2022.12.03. 11:07

Nagyot küzdött a ZTE NKK

A női amatőr kosárlabda NB I Fehér csoportjának 7. fordulójában nehéz ellenfél volt a ZTE NKK vendége. A mérkőzés egyik érdekessége, hogy a fehérváriakat két korábbi egerszegi edző, Bukics Zsolt és Gáll Tamás irányítja.

ZH

Kovács Georgina közel egy hónap után tért vissza

Forrás: ZH

ZTE NKK–Dávid Kornél KA 71-58 (13-19, 18-16, 21-17, 19-6) 
Ostoros-csarnok, 60 néző, JV: Kiss, Kovács. 
ZTE: Óházy 5, Horváth Fru. 13, Horváth Fa. 2, Ács 16, Jurkó 9. Csere: Kovács 17/6, Balogh 7/3, Szakonyi-Nagy 2, Molnár, Jaggodics, Péterfi. Edző: Czukor Bence. 
Kipontozódott: Jurkó. 

Az első negyedet a nagy rutinnal rendelkező, korábbi egerszegi Zele pontjaival nyerte meg a DKKA, mely a szünetig kemény küzdelemben tartotta előnyét. Fordulás után stabil védekezéssel és pontosabb támadásokkal rukkoltak elő a hazaiak, ezek hozták meg az egyenlítést a harmadik negyed végére (52-52). Az utolsó tíz percért járt a vastaps az egerszegi lányoknak. 

Czukor Bence: Az elején nagyon sok lépéshibánk volt, mert bátortalanok voltunk, és nem mertük felvállalni a befejezéseket. A folytatásban óriásit küzdött a csapat, rövid időn belül a második komoly csapatot sikerült megvernünk a második félidőben. A vérünket adtuk a győzelemért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában