Cyclo-cross

2022.11.02. 18:38

ZKSE: nyolc érem a kastélyparkból

A Fejér megyei Iszkaszentgyörgyön rendezték meg a Cyclo-cross Magyar Kupa második fordulóját. A viadalról a Green Zone-ZKSE versenyzői nyolc éremmel (közdte 3 arany) tértek haza.

Varga Andor

Kálmán Luca verseny közben

Fotó: Bak Ferenc

A hegyikerékpár téli változatának tekinthető cyclo-cross hazai kupasorozata a közelmúltban, Zalakaroson tajtolt el, a megyeszékhelyi mountain bike-osok pedig a második versenyen is kitettek magukért. A viadalt egyébként különleges helyszínen, a csodaszép Amadé-Bajzáth-Pappenheim-kastély parkjában és a mellette elterülő erdőben futották. A gyönyörű őszi napsütésben és szinte nyárias melegben lezajlott verseny szervezői az akadályok közé egy izgalmas rézsűt is beépítettek, egy szakaszon pedig - a versenyág hagyományainak megfelelően - futva tolni is kellett a kerékpárokat. A kastély emlékezetes hátteret adott az erőpróbának, melyen 20 kategóriában 130 versenyző mérette meg magát.

A ZKSE eredményei. U11, fiú: 8. Nemes Zsigmond. U13, fiú: 5. Bruchner Máté. U15, lány: 1. Szücs Borbála, 2. Kálmán Luca. Fiú: 3. Nemes Ferdinánd, 12. Pálos Bence. U17, fiú: 3. Kálmán Dániel Ákos, 19. Forgács Patrik. U19, férfi: 2. Endrédi Máté. Abszolút, nők: 1. Bruchner Regina. Master1, nők: 1. Chovanyecz Emese. Master2, férfi: 2. Czenki Tamás, 8. Horváth Szabolcs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában