NB II-es futsalbajnokság

2022.11.09. 19:30

Főleg kanizsai gólok: Szőke triplázott

Kéthetes szünetet követően folytatódott az NB II-es futsalbajnokság, melynek Nyugati csoportjában a Nagykanizsa FC a Tihany vendége volt. A kanizsaiak gyakorlatilag végig vezetve nyertek.

ZH

Fehérben Kollár Péter, a kanizsaiak játékosa. Hétfőn ismét idehaza játszanak

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Tihany FC-Nagykanizsa FC 3-6 (1-3)

Tihany, 50 néző. Jv.: Wittner.

Nagykanizsa FC: Szőke R. - Kollár, Horváth E., Szőke Á., Pál D. Csere: Szabó Á., Füzesi, Fujsz, Novák, Millei, Őri M.

Gólszerzők: Őri M. (9. - öngól), Rusvai (32.)), Kovács Á. (32.), illetve Szőke Á. (3., 23., 38.), Horváth E. (12.), Fujsz (17.), Millei (30.).

Két hét telt el a Nagykanizsa FC hazai sikere és az újabb, ezúttal idegenbeli mérkőzése között. Ott folytatta a dél-zalai legénység a bajnokságot, ahol abbahagyta. Már korán vezetéshez jutott az NFC, és a Tihany csak zalai segédlettel, egy öngóllal tudott rövid időre egalizálni. Onnantól ugyanis egészen a hajrá kezdetéig csak kanizsai gólok születtek és 1-5-nél következett az első "igazi" tihanyi gól. A mérkőzést Szőke Ádám találata zárta le, aki három gólig jutott a mérkőzésen.

A Nagykanizsa FC a 12 csapatos Nyugati csoport hatodik helyén áll. Legközelebb hétfőn lép pályára az NFC a Kanizsa Arénában, amikor 19 órától a Haladás VSE II. együttese lesz a vendég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában