Labdarúgó NB III

2022.10.26. 15:47

Hiába volt fölényben a második félidőben a ZTE FC II (videó)

A labdarúgó NB III Nyugati-csoport 14. fordulójából elhalasztott mérkőzést játszották le szerda kora délután. A ZTE FC II együttese az ETO Akadémiát látta vendégül és a győriek örülhettek a három pontnak.

Kerkai Attila

Magasban a győri kezek: ezt a helyzetet is megúszta a vendégcsapat, amely nyert Egerszegen

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

ZTE FC II–ETO Akadémia 1-3 (0-3)
Zalaegerszeg, 70 néző. Jv.: Kovács T.
ZTE FC II: Németh E. - Király, Dóczi (Bolla, 46.), Gergely B., Papp Cs. - Varga (Bedővári, 46.) Kovács B., Kosovtsuk (Bedő, 46.). - Boros Zs. (Murár, 82.), Klausz, Baloteli (Kryvotsuk, 58.). Vezetőedző: Koller Zoltán.
Gólszerzők: Baloteli (52.), illetve Szabó T. (4., 6. - 11-esből), Bacsa (24.).

Azonnal egy nagy hazai ziccerrel indult a mérkőzés, ami kimaradt, a futball törvénye pedig büntetett, hiszen szinte egyből ezt követően az ETO megszerezte a vezetést. Sőt, szinte fel sem ocsúdtak az ismét nagyon fiatal csapattal felálló egerszegiek, jött az újabb vendéggól, hiszen büntetőhöz jutottak, amit az előző gól szerzője, Szabó Tamás értékesített. A találkozó nem indult tehát jól, sőt nem telt el fél óta és már hárommal vezetett az ETIO Akadémia. Azt azonban mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a ZTE II. csapatának ekkor is voltak helyzeteik, de kimaradtak ezek. A második félidő pedig már hazai fölényt hozott, Baloteli révén gyorsan sikerült a szépítés egy szöglet után, aki nem sokkal később megsérült és le kellett cserélni. Folyamatosan támadtak az egerszegiek, a 70. percnem nagy lehetőséghez jutottak, hiszen büntető következett, de a vendégkapus a lécre tolta a labdát. Ez nagy fordulat volt, hiszen innen még bármi lehetett volna. Hiába támadta végig ezt a félidőt a ZTE II. nem sikerült újabb gólt szereznie.

Koller Zoltán: "Kihagyjuk a helyzeteket, ez a legnagyobb hiba, de fiatalok alkotják csapatunkat... Ma jobbak voltunk, de nem jöttek a gólok, és még a büntető is kimaradt."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában