Véget ért a szezon

2022.06.09. 19:15

Lejátszotta a szezon utolsó mérkőzéseit Nagykanizsai Futsal Club

Szezonja utolsó mérkőzéseit a Sárvári Futsal, valamint a PTE PEAC ellen vívta az NFC NB II.-es együttese, és a kanizsaiak végül mezőnyük 10. helyén zártak.

KL

Forrás: Illusztráció: pixabay.com

Nagykanizsai Futsal Club– Sárvári Futsal 6-2 (2-0) 
Nagykanizsa, 300 néző. Jv.: Strehó. 
NFC: Szőke R. – Kollár, Takács D., Schuller, Szőke Á. Csere: Németh M., Zsiborás (kapusok), Dömötörfy, Bölcz, Csavari, Szalai D., Horváth G. Sportigazgató: Várhidi Péter. 
Gólszerzők: Faiszt (14. –öngól), Kollár (20., 22.), Dömötörfy (33.), Takács D. (37., 39.), illetve Nagy M. (21., 39.). 
Az első játékrész nagy küzdelmet hozott, a csapatok sorra alakították ki helyzeteiket, gólt aztán a kanizsaiaknak sikerült szerezniük a nyitó húsz perc során. A vasiak nagy erőket mozgósítottak, öt emberrel is rohamoztak már, de nem sok sikerrel, mivel a nagykanizsaiak védelme jól zárt és Szőke Richárd is remekelt a kapuban. A Nagykanizsai Futsal Club végig kézben tartva a találkozó menetét, jól játszva ért el megérdemelt győzelmet. 

PTE PEAC-B Build & Trade–Nagykanizsai Futsal Club 8-5 (3-3) 
Pécs, 50 néző. Jv.: Aczél. 
NFC: Németh M. – Kollár, Papp M., Takács D., Horváth G. Csere: Papp B., Szollár. 
Gólszerzők: Vénosz (13., 25., 30.), Udvardi (15., 16., 24.), Koronics (21.), Romvári (36.), illetve Kollár (3., 6., 32.), Papp M. (9., 34.). 
A 2021–2022-es szezon záró bajnokijára foghíjas kerettel utazhattak el a kanizsai futsalosok Pécsre, ugyanakkor a dél-zalaiak szinte repülőrajtot vettek Kollár Péter és Papp Milán góljaival. A második húsz percben már jelentkezett, hogy a vendéglátók merítési lehetősége szélesebb volt, s idővel már négygólos lett az előnyük. A nagykanizsaiak még zárkózni tudtak ugyan, de a „nyugati” alsóház legelőkelőbb helyét a Baranya megyeiek szerezték meg.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában