Az olasz bajnok érkezik

2022.06.23. 19:14

Az AC Milan lesz a vendég a Zete Fiesztán!

A ZTE FC labdarúgó csapatának bajnoki nyitányát megelőző eseménye immár évek óta a Zete Fieszta. Eddig is mindig rangos ellenfelek érkeztek erre, de most egy valóban szenzációs bejelentést tett az egerszegi klub: július 23-án az olasz bajnok AC Milan lesz a vendég!

Kerkai Attila

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A klub honlapjának tájékoztatása szerint a hétszeres BL-győztes AC Milant fogadják a Zete Fiesztán, július 23-án, 18 órától. A milánóiak 2022-ban tizenegy esztendő után hódították el a Serie A elsőségét és a két klub közötti megállapodás alapján, az olasz együttes igyekszik a lehető legjobb csapatával kiállni a felkészülési mérkőzésre.

A jegyértékesítés két turnusban zajlik majd a július 23-i eseményre. Az első pár napban előnyt élveznek azok a szurkolók, akik bérletet váltanak a 2022/23-as bajnoki évadra, ők elsőbbséget élveznek majd, számukra pedig a belépés is ingyenes lesz július 23-án. A ZTE FC közleménye szerint július 5-től megnyitják a normál jegyértékesítést, azoknak a szurkolóknak, akik nem rendelkeznek szezonbérlettel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában