Vízilabda

2022.05.07. 17:00

Kellett ez a győzelem rangadó előtt

Fordulatos mérkőzésen győzött a Kanizsa Vízilabda OB I B-s együttese a szombathelyi rangadója előtt Cegléden.

Khüne László

Ceglédi VSE–Kanizsa Vízilabda 10-12 (2-3, 5-1, 0-4, 3-4) Cegléd, 50 néző. Jv.: Tóth S., Kádár.

Kanizsa: Ambrusz – Vass B. 1, dr. Illés 1, Marnitz 7, Szávai 1, Márkus 1, Balaska. Csere: Spitz 1, Klár, Szőke B., Balli, Gál S. Edző: Regős Áron. Bár a ceglédiek csak a nyolcadik helyen állnak, a kanizsai csapatnak igazán éles meccsen kellett bizonyítania. Hosszú ideig alakult szorosan a találkozó állása, mi több, a hazaiak át is vették a vezetést, mentek már 7-4-re is, onnan lett 10-9 a vendégeknek. A végig kiélezett találkozón az utolsó öt nagykanizsai találatot Marnitz Gergő jegyezte.

Jók: Marnitz (a mezőny legjobbja) és az egész kanizsai csapat.

Regős Áron: – Egy nagyon nehéz meccset tudtunk megnyerni egy kiválóan játszó Cegléd ellen. A harmadik negyedtől sikerült ritmust váltanunk. Mindazonáltal az előttünk álló szombati, AVUS elleni mérkőzésre sokkal jobb játék kell, ilyen hullámzások nem fognak beleférni. Pláne akkor nem, ha meg akarjuk tartani a második, osztályzós helyezést, és hogy azon jól szerepeljünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában