Atlétika

2022.02.18. 11:00

Verseny a Kondex Kupáért

Egy éve a járványügyi intézkedések miatt el kellett halasztani a Kondex Kupa fedett pályás nyílt atlétikai versenyt, idén azonban mindenképpen megrendezik a viadalt.

Kerkai Attila

Szombaton 11.30-tól a Városi Sportcentrumban található futófolyosón Kondor Zsolt, a Zalaegerszegi Atlétikai Club korábbi elnöke jóvoltából már a 16. alkalommal kerülhet sor a Kondex Kupára. Szakály István, a Zalaszám-ZAC elnöke elmondta: hagyományosan ezzel a rendezvénnyel emlékeznek Zalaegerszeg atlétikai életének kimagasló személyiségére, Kauzli Józsefre, aki 1962-től az ő edzője is volt, majd számos funkcióban vezette a sportágat helyben. 


– A viadalnak különös jelentőséget ad, hogy a ZAC létrejöttének 30. évfordulóját ünnepli 2022-ben, Kauzli József pedig egyike volt az alapítóknak is – jegyezte meg az elnök. 


Szombaton a legtöbb győzelmet elérő sportegyesület nyeri el a Kondex Kupát, a legjobb egyéni teljesítményt nyújtó atléta pedig a Kauzli József serleget veheti át.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában