Szőke Ádám visszatért

2022.02.10. 19:56

Így még erős hajrá elé néznek a kanizsai futsalosok

Éles meccs­re volt kilátás, hiszen a futsal NB II. Nyugati csoportjának a forduló előtti harmadikja, vagyis a Nagykanizsai Futsal Club a második ELTE BEAC gárdájához látogatott.

Kühne László

Szőke Ádám visszatért

Forrás: ZH

ELTE BEAC– Nagykanizsai FC 7-4 (5-2) 

Budaörs, 100 néző. Jv.: Muhari. 

Nagykanizsa FC: Szakmeiszter Á. – Budai L., Takács D., Szőke Á., Csavari. Csere: Németh M. (kapus), Horváth I. G., Szollár, Pesti, Őri M. Játékos-edző: Szőke Ádám. 

Gólszerzők: Spáth (2., 40), Horváth B. (6., 8.), Szekér (17., 18., 22.), illetve Csavari (10.), Őri M. (16., 35.), Budai L. (37.) 

Kiállítva: Takács D. (40.; NFC) 

 

 

A játékos-edző Szőke Ádám eltiltása lejárt, aki pályára léphetett már az Aramis-csarnokban. A hazaiak elhúztak 3-0-ra, de a vendégek visszakapaszkodtak, s ezért is volt kár az újabb két kapott gólért még az első húsz perc során. A hatodik „egyetemista” találat után sokáig nem rezdültek a hálók, ugyanakkor a hajrában estek még gólok, bár ezek már csak az eredmény kozmetikázására voltak hivatottak. A nagykanizsaiaknak következik az alapszakasz hajrája négy igencsak komoly meccsel. Ezeket sikerrel véve elérhető a felsőház a most negyedik helyen álló NFC számára. 

 

 

Szőke Ádám: „Egy kimondottan jó futsalt játszó ellenféllel szemben, miként az idegenbeli mérkőzéseinken lenni szokott, eleve megfogyatkozva szenvedtünk vereséget. Jövő héten javítani kell, mert már magunk mögé is kell tekintenünk a tabellán. Köszönjük a szurkolóinknak a buzdítást, akik a késői meccsidőpont ellenére is elkísértek minket idegenbe!” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában