Medvegy: ötből öt siker

2022.02.01. 11:00

Hengerelt Makón a Tungsram Aquaprofit sakkcsapata

A sakk Szuperliga 5. fordulójába Makóra látogatott a címvédő zalai alakulat, mely cseppet sem vett vissza az eddigi tempóból.

Kühne László

Duocor-Makói SVSE- Tungsram Aquaprofit NSK 2-10

 

Eredmények (elöl a hazaiak): Mihók-Balogh Cs. döntetlen, Kovacsevics-Antal 0:1, Farkas T.-Kántor 0:1, Horváth Zs.-Márkus 0:1, Tatár Kis- Ivanisevics 0:1, Szalai-Aczél döntetlen, Nagy Hegyesi-Medvegy 0:1, Udvardi-Ribli 0:1, Zentai-ifj. Galyas 0:1, Mihók- Juhász-Bodó döntetlen, Reviczki-Gara T. döntetlen, Restás-ifj. Gombócz 0:1.

 

A kanizsaiak tisztában vannak azzal, hogy a tízcsapatos bajnokságban alig szabad hibázni, ha a bajnoki címről van szó, ugyanakkor ahogy telnek a fordulók, az ellenlábasoknak egyre kevesebb esélyük van, hogy befogják őket. A magabiztos makói siker igencsak jól jött a kanizsaiaknak, akik vezetik a tabellát. 

 

- A Makót jó középcsapatnak tekintem, mely ellen tekintélyt parancsoló győzelmet arattunk - fogalmazott a Tungsram Aquaprofit elnöke, Nádasi Tamás. - Medvegy Zoltán továbbra is hozza a lejátszott partik és a győztes meccsek makulátlan mérlegét, ez a szám ebben a bajnokságban immár ötnél jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában