Patinában nem lesz hiány

2022.01.26. 19:36

Érdekes meccseket játszanak Kanizsán: MTK–Hajduk Split ifi, FTC–Ljubljana női találkozók

A jelenlegi információk szerint, melyet a nagykanizsai labdarúgó egyesülettől is megerősítettek, pénteken Nagykanizsán igazán rangos meccset rendeznek: aznap 12 órától ugyanis az MTK U19-es labdarúgó-együttese a horvát Hajduk Split hasonló korosztályban vitézkedő legénységét fogadja.

Kühne László

A Nagykanizsa (Török Milán sötétben) szombaton a Kozármislennyel találkozik

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A labdarúgó Bajnokok Ligáját pedig nem véletlenül írtuk ide, hiszen a 2021–2022-es szezonban mindkét együttes – mint hazája bajnokcsapata – az ifjúsági BL-ben rajtolhatott, sőt, a Hajduk még versenyben is van a trófeáért: február 9-én a Poljud-stadionban az Atlético Madrid gárdáját látja vendégül. 

 

 

Nem ez a találkozó lesz azonban az egyetlen – „előjegy­zett” – a hétvégére. Szombaton az FC Nagykanizsa a szintén harmadik vonalbeli Kozármisleny FC-t látja vendégül előkészületi meccs keretében. A kezdési időpontja azonban 11 óra helyett 10.30-ra kerülhet át, mivel szombaton 15 órától „zöld-fehér csúcs” jöhet: a Ferencvárosi TC NB I.-es női labdarúgó együttese a szlovén Olimpija Ljubljanával vívhat – szintén – felkészülési mérkőzést… Patinában tehát úgy tűnik, nem lesz hiány a hétvégén Nagykanizsán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában