Tungsram Aquaprofit NSK

2021.12.20. 13:00

Szoros mérkőzésen újabb fontos siker sakkban

A címvédő Tungsram Aquaprofit NSK Szuperligában szereplő sakkozói a 4. fordulóban a Dunaharasztit fogadták és győzelemmel tudtak búcsúzni az esztendőtől.

Khüne László

Tungsram Aquaprofit NSK-Dunaharaszti MTK 7,5:4,5 Nagykanizsa.

Eredmények (elöl a hazaiak): Naiditsch-Stevic döntetlen, Balogh Cs.-Grigorijancs döntetlen, Antal-Jovanovics döntetlen, Kántor-dr. Flumbort döntetlen, Márkus- Bérczes 1:0, Csonka-Hoang 0:1, Horváth D.-Popovics döntetlen, Aczél-Csiki döntetlen, Medvegy-Böröcz I. 1:0, Ribli-Faragó 1:0, Galyas-Bálint 1:0, Demeter-Markos döntetlen. 

- Reális eredmény született, ellenfelünk nagyon erős összeállításban érkezett - mondta a találkozót követően Nádasi Tamás, a Tungsram ANSK elnöke. -Lényegében az utolsó pillanatokig izgulnunk kellett, s ebben az is benne foglaltatik, hogy Demeter Dorina úgymond hátrányos helyzetből végzett végül döntetlenre. Az előző körben fehérrel, most a sötéttel könyvelhettük el a győzelmeket. A lényeg, hogy a táblázaton az előnyünk azért nem olyan kicsi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában