Évzáró érmek

2021.12.26. 20:22

A PSLE Nagykanizsa sportlövői alaposan "felpörgették" az év utolsó szakaszát

A PSLE Nagykanizsa ifjú sportlövői alaposan "felpörgették" az év utolsó szakaszát.

Kühne László

Tankovics Tamás és Borsos Eszter felkészítőjük, Horváth Károly társaságában

Forrás: PSLE Nagykanizsa

A Szeged Grand Prix-n ifjúsági fiú légpuskában Tankovics Tamás 404,3 körös eredményével a 2. helyen végzett, míg Borsos Eszter ifjúsági leány kategóriában 397,7 körrel a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Borsos lőállásba léphetett a juniorok között is, és 612,1 körrel negyedik lett. Ezzel az eredménnyel a kanizsaiak ifjú versenyzője bejutott a nők felnőtt- és juniormezőny összevont nyolcas fináléjába is, melynek keretében hetedik helyet ért el. 

 

A Komárom Kupán a PSLE- ből Széll Petra az ifjúsági hölgyeknél a dobogó 3. fokáig jutott, míg Tankovics az ifjúsági fiúknál nagyon szép eredménnyel, 613 körös egyéni csúccsal szerzett bronzérmet. 

 

Borsos Eszter a nemzetközi 17. Hungarian Openen Budapesten a junior lányok között hatodik helyen végzett (607,5 kör), majd a Győr 750 Open során bronzérmes lett az ifjúsági lány kategóriában.

 

Borsos idén a szlovén SD Jezero Dobrovnik színeiben is szerepelt és a csapattal (annak harmadik legjobbjaként) a harmadosztályt megnyerve a második vonalba jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában