jégkorong

2021.10.13. 20:00

Győzelemmel kezdték a Titánok az OB III-as szezont

Elkezdődött az idei OB III-as jégkorongbajnokság, melyben nyolc együttes küzd a helyezésekért, köztük a tavalyi kiírás ezüstérmese, az Egerszegi Titánok. A vasárnap esti fél kilences kezdés ellenére a hazaiak magabiztos sikert arattak a fővárosi ESMTK együttese ellen.

Jóna István

Itt éppen Simon Alfonz (sötétben), a Titánok játékos-edzője viszi el a korongot a kapu mögött

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Jóna István

Egerszegi Titánok–ESMTK 9-1 (2-0, 4-1, 3-0)

Zalaegerszegi Jégcsarnok, 50 néző, Jv: Mayer, Márkus.

Egerszegi Titánok: Sipos P. (Major G.) – Henczi Gy., Kéner M., Barna D., Simon A., Csata Cs. (első sor), De Paoli V., Wéhli M., Bosnyák M., Egyed M., Molnár P. (második sor), Ronga R., Somogyi A., Tóth L. Játékos-edző: Simon Alfonz.

Gólszerzők: Simon A. 2, Wéhli M., Bosnyák M., Csata Cs. 2, Egyed M. 2, Tóth L. ill: Hoffer K.

Itt éppen Simon Alfonz (sötétben), a Titánok játékos-edzője viszi el a korongot a kapu mögött
Fotó: Jóna István / Zalai Hírlap

A vendégek voltak aktívabbak az első percekben és párszor megmozgatták a házigazdák kapusát, Sipost. A harmad második felében felvették az üzemi hőfokot a hazaiak is, a 12. perben megszerezték a vezetést, amit a játékrész hajrájában meg is dupláztak. A második harmad elején három gólt szereztek a Titánok, és a magabiztos előny tudatában egyre tetszetősebben játszottak. A fővárosiak szépíteni tudtak, de a folytatásban még négy góllal terhelték meg a hazaiak a hálójukat, és magabiztos győzelemmel kezdték a szezont.

Simon Alfonz: – A szezon első mérkőzését játszottuk, ennek megfelelően az elején kicsit akadozott a játékunk, ahogy telt az idő, egyre jobban tudtuk felvenni a mérkőzés ritmusát. A góljainkat mindig jókor szereztük, ennek köszönhetően végig kézben tartottuk a mérkőzést. Mindenki hozzátette a maga részét, voltak fiataljaink is, akik most debütáltak a felnőttmezőnyben. Csapatunk még nem teljes, reméljük, a következő mérkőzésre kiegészülünk pár játékossal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában